• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для виконання бойових завдань добровольчому батальйону «Покровськ-1» передано автівку

eye

418

16.10.2023 17:51

Новини громад

img

У часи, коли увагу всього світу прикуто до подій в Україні, а кожен кілометр, звільнений від російського загарбника на вагу золота, громадські організації та благодійні фонди подовжують допомагати та забезпечувати армію найнеобхіднішим.

Від ГО «Платформа спільних дій» (м.Авдіївка) бійці територіальної оборони Покровської громади отримали автівку, яка стане важливою частиною їхнього оснащення та сприятиме виконанню бойових завдань.

Ключі від автівки бійцям «Покровськ -1» вручив народний депутат України Муса Магомедов, який днями з робочою поїздкою відвідав Донеччину.

«Це важливий крок в забезпеченні наших військових необхідними ресурсами та технікою. Ми дуже вдячні громадській організації за їх внесок в оборону нашої країни. Це суттєво наближає наших воїнів до перемоги», - зазначив командир батальйону «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.

З початку повномасштабного вторгнення Авдіївська платформа спільних дій, де сьогодні точаться запеклі бої, стала надійним партнером Покровської ТГ у вирішенні гуманітарних питань. Завдяки підтримці благодійників активно реалізовуються проєкти в різних сферах життєдіяльності Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Освіта не знає кордонів: школярі Покровська отримали техніку для навчання дистанційно

Протягом останніх двох років покровська освітянська родина переживає випробування через військову агресію з боку росії. Учні роз'їхались по різних куточках України та світу, але навчальний процес не зупиняється.

eye

31

Громада 1

14 травня 2024 10:10

14 травня Україна відзначає День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни

Пам'ятну дату було встановлено постановою Верховної Ради України від 02 лютого 2021 року на знак поваги до українських Праведників народів світу та інших рятівників євреїв, які з ризиком для свого життя допомагали євреям уникнути терору нацистів.

eye

16

Новини громад

14 травня 2024 09:16

У Покровській ТГ триває прийом заявок на безоплатне отримання деревини

Покровська МВА з 29 квітня поточного року запровадила нову програму з надання паливної деревини мешканцям громади на зимовий період 2024-2025 років.

eye

85

Громада 1

13 травня 2024 16:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію